no more

blir ingen uppdatering idag.
behöver tänka.
.e.


den som uppfann rubriker ska dö

vi har ju halv studie dag iadg så vi slutade halv tolv. ligger i sängen och väntar på att pappa ska komma hem, vi ska åka och köpa lite grejer till mitt rum, har ju fortfarande knappt fixat ngt trots att vi har bott här så länge. aja mera uppdatering senare.
take care♥


saknar den här lilla krabaten supermycket.
vi måste göra något snart.


clean

nu ska jag städa mitt rum och tro mig, det behövs.
simma lugnt
ebba


DHW

christer fuglesang var ju i våran skola idag eftersom några killar i nian hade vunnit en tävling där priset var att han hälsade på, och jag såg för en stund sen att våran skola var på teve. det var ju massa kameragubbar där från tv4 och svt och man såg simon,joel och lukas tydligt i bilden. wow.

sen är det ju så att lycka har återvänt till jorden. planeten är räddad. joo ikväll är det desperate housewives. dock inte nya avsnitt utan de senaste som sändes så att man ska komma in i serien igen men still. desperate housewives finns i en stor del av  mitt hjärta.

.e.


fall

vet ni vad jag just kom på. det är snart höstlov. bajs vad skönt. är redan så skoltrött så jag kan dö. plus att hösten är den mysigaste årstiden. älskar färgerna, alla oväder och luften känns liksom så ren på hösten. så klar. men jag längtar iaf till hötlovet.

 


gammal bild från förra hösten.
kommer fortfarande ihåg den dagen.
.e.


tisdag

jag är helt slut. jag är så trött, jag ska sova nu. en tupplur vore så skönt. ligger redan i min säng med datan i knäet, kollade på gårdagens avsnitt av svenska hollywoodfruar. asså shit, vem ger sin familj ett kylskåp... men iallafall maria är bäst.

skriver sen. puss
USÄS
e


le matins

är nästan klar.
måste dra en borste genom håret och borsta tänderna bara.
idag är det tisdag och vi ska redovisa engelska. inte roligt.
kommer typ börja prata skånska eller nåt i ren förvirring.
håll tummarna för mig.
e


la musique

nu ska jag hoppa in i duschen.
har redan missat typ hela svenska hollywoodfruar så jag kollar på tv3play sen.
hämtade läxan hos mamma också, vill inte redovisa imorgon. men jag får lida.
kunskap är makt, kom ihåg det barn. jag o sara kom just på att vi ska bli som maria motacami
i svenska hollywood fruar. hon är så cool.
men nu får ni dras med att det förmodligen inte blir någon mer uppdatering ikväll.

                        
                                                                                .e.

finished

klar med matten nu.
ska springa snabbt till mami och hämta engelskaläxan.
sen blir det mer bloggning dådå.
ebba


.

klar med franskan.yes.
nu är det bara matte kvar. no
sen ska jag ta mig en fet macka
puss


mmmm

kvällens planer är, franska, matte, duscha, titta på svenska hollywood fruar och sova.
just nu är det franska som gäller och det är inte kul, moi, c'a m'ennuie
men nu vet jag iallafall hur man säger spindlar på franska.
kommer säker ha superanvändning av det...
hörs sen när jag är klar med helvetet.
pusshej
.e.


mhm

ska ta en macka eller nåt nu.
har fortfarande väldigt god tid på mig att fixa
lite saker så det är ingen stress. det är fätt skönt
väder idag, fast det är lite kallt menmen. idag
slutar vi fem, fem men det är okej eftersom
vi har hemkunskap. plus att vi börjar med
syslöjd. jag älskar måndagar.
mera inlägg efter skolan.
.e.


måndag morgon

sitter och kollar på vakna med the voice. vi börjar 09.45 så det är otroligt skönt, ja behöver tyå inte gå föränn drygt en timme.
 
dagens outfit


one time

jag har varit en jättedålig bloggare, blablabla. nu struntar vi i ursäkterna och bloggar ist-

idag så var det ju lidingöloppet. vi gick upp rätt tidigt - halv nio ungefär- eftersom starten gick tjugo över tio och vi inte var anmälda än. så vi åt frukost och sen åkte vi för att anmäla oss. så det gjorde vi och sen var den ngn sportmässa där som vi gick in på. där köpte jag ett par springabyxor ellr hur man ska säga, dom är jättetajta och ser ut som strumpbyxer eller nåt men de var bra. sen sprang vi. det var väldigt nervöst innan starten och man blev så sjukt irreterad på alla friksis och svettis damer som dansade runt som jagvet inet vad. men vi sprang iallafall och det gick bra. jag fic´k kanske inte bästa placeringen men det kändes som det gick bra. tyvärr missade jag saralouise som var där.. men vi ses ju imrn.

sen gick jag hem och duschade och åt lunch och sen träffade jag edward. vi skulle se på bio. vi såg prinsessa. den var jättebra men sorglig. väldigt bra för att vara en svensk film. och sen tog det ju ett tag att ta oss hem så när vi kom hem var jag tvungen att gå och då gick jag på en promenix med felicia och maja och vi diskuterade mycket viktiga saker.

bajs vad långt det blev men det får ni leva med.
nu ska jag strax sova.
gokväll
.e.


återkomst

är det inte typiskt, precis när man besämt sig för att ta paus blir det värsta suget att blogga. men jag får väl följa mitt hjärta och skriva en rad eller två.

idag var jag med lukas,nattis,alicia och emanuel. vi gjorde inte så mycket utan kollade på film, lyssnade på arabisk musik och cyklade. mysigt var det iallafall. sen skulle jag typ ha träffat några på kvällen men min mamma sa att jag inte fick, så jag har varit hemma hela kvällen.

imorgon ska jag springa lidingö loppet, är inte riktigt säker på om min kondition kommer palla det. men jag kommer nog inte springa hela vägen. men söta saralouise o lukas skulle typ komma dit och heja på mig. så det blir ju kul. men ni får hålla tummarna för mig.

nu ska jag ta mig en kopp te.
.e.


paus

jag vet att jag har varit bajsdalig pa att uppdatera och tillraga pa allt funkar inte det sista bokstaverna i alfabetet att skriva sa det far ni sta ut med. men jag tar en blogg paus nu, kanske en dag, kanske, en vecka jag orkar bara inte blogga just nu.

PEACE LOVE AND UNDERSTANDING
.e.


sure sure

ledsen för sämst uppdatering men jag har haft fullt upp.

ikväll var ju nora och felicia här och vi tog det väldigt lugnt, pratade mest och lyssnade ¨på lite arabisk musik som är jättebra. sen var jag ju barnvakt idag igen, det gick bra men det hände inte så mycket, skönt. vi bakade en kaka, villket alltid funkar för mig.

imorgon är det skolstafetten, där vi ska springa 2 km.
vill inte vill inte, men bättre än att vara i skolan.

jag orkar inte skriva nu, förlåt är riktigt bloggtrött. mera uppdatering imorgon


its only a stone

sitter i sängen med nora & felicia framför datan.
skriver mera sedan.
.e.

jag & nora<3


tisdagkväll

okej det var länge sedan jag duschade, men jag fick inte tag i någon laddare till min dator och min är hos papi, men med hjälp av lite list så lyckades jag norpa marikas. ska börja med tds frågorna snart, vet att det är jättesent men jag orkar inte riktigt nu. men det är inte så mycket, sen har vi ju något jävla gitarr läxa som jag absolut inte har tränat på och under lektionen satt jag bara och log och drog över alla strängarna utan att det hörde något, vi får se hur det går med det.

men imorgon fyller edwatd tonåring, ingen får glömma att gratta honom.

.e.

bild från förra sommarn.


shower

ska hoppa in i duschen nu, uppdatering efter.
puss
e.

lunch

det fick bli pyttipanna, jummie

mmmm,,,


lalalala

jag är så uttråkad, har verkligen helt slut på fantasi. men snart ska jag laga lunch för jag är jättehungrig, sen ska jag kolla om vi har några bra filmer. annars är väl min enda utväg att plugga.. jag hoppas jag kan skjuta upp det till i eftermiddag. jag måste göra både matte och engelska. jippi?

nej nu ska jag gå på filmjakt, so long
 

mini är söt!


hjärnskakning, just snyggt på en tisdag -.-

idag är jag hemma från skolan. har fortfarande ont i huvudet och känner mig allmänt hängig. men jag har mina gossipgirl böcker och min kära dator till undsättning. fast nej, det kommer ändå bli jättetråkigt. men nu ska jag gå och göra lite pastejmackor, dont judge.

ebba


jag är lycklig

jag kom på att vi har pastej OCH rostbröd (!!!) någon mer än jag som ser vart det här är på väg.
jag skulle kunna leva på pastekmackor...



gokväll rumpor
.e.


oyes

sitter och kollar på svenska hollywoodfruar. solklart det bästa teveprogrammet just nu, men får sig ett gott skratt. in favorit är absolut maria hon är så skön. vem är eran favorit?
ska strax gå och lägga mig är inte så trött men jag tror jag ska ligga och läga har två helt nya gossip girl så det gör ju inte saken sämre?  men först ska jag sitta lite vid datorn.

.e.


te är gott

orkar inte skriva nu. har fiortfarande rätt ont i huvudet.
ikväll ska jag se på svenska hollywood fruar för hela slanten.
bajs på er


god morgon

ska strax gå eller jag får skjuts
men alla får ha en jättebra dag
.e.


bridget jones och ben and jerrys,

har kollat på bridget jones,ätit glass och suttit framför datorn större delen av kvällen. så nu ska jag strax gå och lägga mig hade jag tänkt, men jag känner mig super rastlös så vi får se hur det går med det.
imorgon börjar vi tjugo över tio med sysljöd - life is good.

dont do drugs


top model

kollar på top model, sorry att det har vart så dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp. först gick vi ju och simmade, eller jag simmade inte så mycket utan flöt mest runt men lite simmning blev det. jag var helt slut när jag kom hem men sen duschade jag lite och sen kom maja & matilda igen och vi gick ner till ängen och pratade lite och sen gick vi hem till oss.

igår var det jag, emanuel,edward,maja,saralouise,marika,matilda,lukas & henke. vi såg på 1408 och det är fan den äckligaste film jag någonsin sett. den var apläskigt. sen spelade vi lite farmville och gjorde lite andra saker.

nu ska jag gå och koka en kopp te och orkar inte skriva mer nu, ha det kul eller inte
puss
.e.


söndag morgon

ska gå ner och ta ngot att äta strax, sen ska jag och matilda gå och simma, ja ni hörde -läste?- rätt. vi ska simma. duktigt va? kommer berätta mer om imorn kväll och så när jag kommer hem. puss. e


off i go

drar till tobak nu och möter alla, uppdaering ikväll eller imorgon.
p.u.s.s
.e.


måste byta om -.-

dukitga jag spillde vatten över hela mig "/
borde inte jag få pris eller nåt i klanighet?
.e.


to be or not to be , hungry

jag har haft tråkigt i princip hela dagen, vaknade jättesent iof så min dag har inte varit så lång hitills. sen gick jag te mami och hämta gossipgirl böckerna som hon hade köpt. var där en stund och sen, har jag inte gjort så mycket mer. nu pratas det om något titta.på.film.med.massor projekt. låter jättekul men den vanliga diskussionen har just tagit form, vem ska vi va hos? aja det löser sig säkert.


visst var jag duktig som gjorde bilden så fin?
funderar på att börja med hiss/diss och sånt, ska jag det eller?


simon&maja

så nu är jag hemma.
vi tänkte ju kolla på film men det blev inte så. istället lyssnade vi på musik,bakade,pratade och kollade på youube klipp. roligt var det iallafall. nu ska jag gå och sova länge och imorgon ska jag vara pigg och utvilad så det så.
puss! e


lalala

ska träffa maja & simon nu.
skriver när jag kommer hem.
Föresten har jag hittat min mobil
puss
e


rubriker? på en fredag? skandal

ligger in min underbart sköna säng och lyssnar på musik,chattar & bloggar.

idag var jag med edward &jonas och vi gick och fikade. var supermysigt. sen gick vi runt lite och vi åt upp ett helt fat med gratisprov på korv på sabis, bara för att vi är så duktiga vettni. sen gick vi till william där gussi &lukas var med alla skulle typ gå på en gång så det blev inte att vi gjorde så mycket. men det var kul iallafall.

det är helg, det är helg. ska sova jättelänge imorgon jag lovar. ikväll ska jag maja & simon se en film tänkte vi. vi hade också tänkt ringa någon annan men vem vet inte än. ska ta en snabb dusch nu.

dagens citat
" hello sugarpie"
klass 6a
.e.


looking to grey in the rain,and it's a rainy day.

sitter och lyssnar på musik och försöker att plugga. det går väl sådär får jag väl säga men jag ska bara göra ett par mattetal till och sen är jag klar. idag var jag ju "barnvakt" åt min kusin. skulle lämna henne på dansen och sen passa henne efteråt, det gick väldigt bra och nu ska jag göra det en gång i veckan så vi får se hur det går.

imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN. men den här veckan har ändå gått väldigt snabbt. kändes som det var alldelles nyss det var måndag, men jag klagar inte.


bara jag som tycker twiggy är den coolaste modellen som funnits?
.e.


if you close the door, the night can last forever

kom hem från stan för en stund sen. var där med mami ett tag, hon skulle visa mig hur jag skulle gå imorgon. ska passa min kusin och hittar inte riktigt till hennes dans som jag ska ta henne till. det var iallafall mysigt att träffa min mami. ska ta en dusch nu och sen ska jag plugga lite.


behöver jag ens säga något? den är underbar
 /e


.


jag saknar dig...
.e.


kram eller vad?

sja, kom hem från rasmus på luffen nu. och gud vad duktig oliver var. han hade verkligen utstrålning. alla andra var också duktiga. orkar inte skriv något nu så jag får bli stämplad som dålig bloggare i kväll men jag tror jag överlever.

mitt tangentbord laggar sönder så om det är nåra bokstäver som fattas så vet ni vad ni ska skylla på. 
 

.e.


yej?

sitter och slappar i soffan. i skolan idag var deet ovanligt segt. men nu är jag hemma och et är otrolig skönt.

ikväll klockan 6 ska nästan hela klassen så på rasmus på luffen där oliver har en roll. ska bli spännande att se det. orkar inte skriva så mycket mer utan uppdaterar senare när jag kommit hem från teatern. puss



you know you love me, xoxo gossip girl
( hehe kunde inte låta bli )


är på jobbigt humör

mitt internet buggar ner sig just nu så om inte inlägget blir perfekt så skyll inte på mig.  idag slutade vi egentligen halv fem. för vi hade profil. jag har ju hemkunskap och vi fick göra muffins. vi böev klara mycket tidgare än förväntat och fick gå tidigare. menegentligen vem fan låter eleverna sluta klockan fem? okej det är för att vi ska kompensera missade lektioner men ändå, FEM. aja dät får ni något att tänka på kära läsare.
sen efter skolan gick jag hem och gjorde i princip ingenting. mycket skönt. sen gick jag till mami och hämtade lite saker och sen stack ja´g ut och sprang med matilda. springa är väl att ta i för min del men jag hade glömt mina skor i skolan så jag sprang i loafers. toppen. aja vi kämpade på bra iallafall. nu ska jag se om det är något roligt på tv och annars går jag och lägger mig. barn ska ju inte sitta så mycket framför teven eller hur?

trivsam bild på jonas som trillar ner för taket .
/e


e

måste skynda mig lite nu. ska både hinna packa väskan, borsta tänderna och hitta en tröja. men jag ska inte gå föränns om typ fem minuter så jag hinner nog. puss / E

top mmmodel

ska koka en kopp te nu och titta på top model.

bild från förra säsongen.
/ ebba


top mmmodel

ska koka en kopp te nu och titta på top model.

bild från förra säsongen.
/ ebba


jammi

hade askul igår, supermysigt med felicia & nora. orkar inte berätta vad vi gjorde men vi hade iallafall roligt.
har ingenting att skriva om så skriver senare. nu ropar mamma så det är väl lika bra att jag kommer innan hon panerar mig. take care / e


tjejerna ikväll

felicia kommer strax sen åker vi till nora.
ingen uppdatering ikväll. p u s  s


left my heart in tokyo

ska ta något att äta nu, är hungrig!
kommer inte kunna uppdatera ikväll sover hos nora.
/ ebba

 


bajs

ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna. har bara varit så trött. men nu är jag inte trött längre så nuså.

igår kväll så mötte jag och matilda upp några på mysigen. det var jonas,markus,eskil & nattis. vi gick först runt lite och sen gick vi ner till fotbollsplanen. vi gjorde inte så mycket där heller, utan mest pratade och så klättrade vi upp i lamporna. det var superhärligt. men alla gick rätt tidigt runt tio.

aja ska ta en dusch nu. take care.
e


orkar inte

vill inte blogga, orkar inte blogga
är för trött, vill bara sova...
skriver imorgon / e


bajs

orkar inte berätta om dagen, får bli i korta drag isåfall. skola var tråkig-som vanligt. sen gick jag,edward & saralouise hem till henne och hade kul. sen gick jag och matilda på bio och såg the ugly truth. den var faktiskt rikitigt bra. blablabla, min dag gott folk.

sitter och lyssnar på massa låtar som egentligen är otroligt bra men som man glömmer, typ incu-you are my sun.  ron pope a drop in tha ocean och god damn youre beautiful. min favorit är den sista. ska duscha nu. orkar inte uppdatera mer nu är på dåligt humör. / e

chester see - god damn you're beautiful.


090909

har pluggat klart nu, känns som jag har kläm på det nu. eller det mesta iaf;)
var på en promenix med matilda förut, var jättemysigt skönt att bara prata av sig lite.
ska ta en dusch snart och sen ska jag sova. hatar att böja 8.00 nästan varje dag.
men håll ut, snart e det fredag! / E

och det är fortfarande 09/09/09 fortarande lika coolt.


plugg

idag är det 09/09-09. det är fätt coolt. ska minnas den här dagen för alltid.
idag har jag försökt att plugga, det har väl gått sisådär men för att vara ärlig känns det som jag kan det nu. ska plugga lite till ikväll. idag var skolan hmm hur ska jag uttrycka det, tråkig. fast det var roligt på lunchrasten då jag & matilda gick hem och charles, nils & joel var där.

bloggar mer sen.
kom ihåg, 09-09-09
wow! / e


varför inte?

ditt namn: ebba
hur gammal blir du nästa gång du fyller år: fjorton.
har du ett eget rum ? : yesbåx
vilken färg är din favorit ?: ehh, vitt
vad får du mest komplimanger för ?: får typ aldrig komplimanger.
vilken sko storlek har du?: vet inte ens, över fyrtio iaf
vilket va ditt senaste sms: mobilen är borta
vilket är ditt favorit uttryck: dont worry be happy
favorit ord: typ,.. typ.
om du fick 10 miljoner: skulle nog ändå ge bort rätt mycket. sen skulle jag typ spara
hur mycket äter du ?: jag älskar mat
tränar du nånting: ibland
isåfall, vad ?: idrott i skolan & springer ibland, tennis
hur ofta tränar du?: ett par gånger i veckan
hur länge?: ?.
kul: bara när det inte är tråkigt ;)

favorit mat: lasagne.
mobil: sony ericsson,
abonemang: venne?
är du smart: jag är väl inte korkad...
umgås du med emosar?: känner inga emosar
umgås du med fjortisar?: samma sak

ljuger du mycket: alla ljuger väl ibland?
hur ofta duschar du: ofta
använder du smink: lite i skolan och mer till fest
borstar du håret: när det behövs
tovar du håret: varför ska man ens borsta det om man sen ska tova det igen?
använder du balsam: såklart
isåfall, vilket?: prada, nej men det som finns?
köper din mamma kläder till dig?: ibland men det blir oftast inte så bra...

vart bor du: lidingö
trivs du?: jag trivs
lägenhet/villa?: villa
vilken färg: vitt och vitt
storlek på rum: har inte mätt det på länge.. borde göra det snart, sånt är viktigt


syskon:  ja
mamma: yes
pappa: jag har en ja
husdjur: katt


festar du mycket: nej
har du varit full: nope
röker du?: nej, detär bar äckligt och farligt

om du fick vara kille i 1 dag:

skulle du: ta reda på massor tjejer inte får veta 
ha på dig: hmm, röda chinos
frisyr: wax

ditt namn är: ebba?
har du varit ärlig: nej jag ljög om allt


idol & näsblod

jag kan inte säga att pluggningen gick jättebra men jag lyckades iallafall göra so och så ska jag läsa lite till no:n nu framför teven. kom på att de andra läxorna kunde vänta. nu börjar idol! hoppas det blir roligare än förra säsongen som var så tråkigt.


hände värsta konstiga saken hos lukas idag. jag har bara blött näsblod en gång i hela mitt liv. en. och då fick jag en krycka i ansiktet så det kanske inte var så konstigt. men nu när jag var hos lukas kände jag hur det bara började rinna, jag såg att det var blod och det var ju lite konstigt. och det bara kom mer. det blödde rejält... undrar vad det kan ha vart? aja nu ska jag kolla på idol. håller tummarna för att alla är riktigt dåliga. puss! / E

tisdag

har en hårinpackning i håret som jag ska ha in jättelänge, mitt hår har verkligen blivit misshandlat på sista tiden.

var ju med gussi & lukas idag. vi hade jätteroligt, vi gjorde inte så mycket utan snackade mest och lyssnade på musik. ikväll är det idol, det är så roligt. och det roligaste är ju när det är audition som det är ikväll. men jag ska plugga lite nu. no,matte & franska. jippi. uppsatering senare. / e


uppdatering

har varit urusel uppdatering på sista tiden så jag ska verkligen försöka skärpa mig. idag har jag typ bara sovit när jag kom hem från skolan och är fortfarande trött så jag ska gå och lägga mig och läsa lite gossip girl nu. kvällen har jag ägnat åt roliga läxor. vi har no & franska tills imorgon och så behövde jag räkna lite matte. idag fick vi veta våra profilval, jag fick hemkunskap som jag hade valt och det är ju bra men det dåliga är att det är så många som har valt det att det är två grupper och då har man bara lektion varannan vecka. och eftersom man då inte har lika ofta som de andra profilerna har så måste vi sluta halv fem varannan måndag. yes. aja det blir säkert bra. nu ska jag borsta tändera. take care / e


byebye

drar till mami nu. det finns typ inte trådlöst internet där ännu så det vlir dåligt med uppdatering så vi hörs imorgon läsare. sov gott. / e


börjar faktiskt längta lite tills hösten drar igång på allvar. det är så mysigt.


niprone, im coming home

ligger i sängen, läser gossip girl och lyssnar påm musik och tänker. en vanlig söndags eftermiddag med andra ord. ska bara chilla idag hade jag tänkt. måste plugga lite ikväll.

It doesn't matter what you think everything has an end, if you don't stand for something you fall for anything

/ebba


partey

gick upp så otroligt sent idag. halv två. men jag var trött och nu är det helg så det får man.
 

igår då. halv 6 kom maja & matilda för vi skulle fixa oss tillsammans. sen var henke här med charles också så vi gick dit tillsammans med dom. sen resten av kvällen gjorde vi vad man gör på en fest, vi dansade och snackade lite. jag & maja körde våra snygga dance moves när boom boom pow kom. och det var bra musik.




 maja jag & matilda på väg dit


lukas blev kvällens tjej tjusare.

är fortfarande trött så jag orkar inte skriva mer. ska förska få tag i nora nu. puss!


this or that

idag är jag väldigt trött, funderar på att ta mig en mig en tupplur. okej ikväll är det fest som gäller. maja & matilda kommer hit vid halv 6 så vi ska fixa oss tsm. skriver kanske efter festen men jag vet inte om jag orkar.
annars får alla ha en jättedålig kväll och jag hoppas den blir så tråkig att ni börjar riva ner väggarna eller ger mig pengar.

jag och maja i våras


?

Shut up
hush your mouth
Can't you hear you talk too loud
No i can't hear nothing cause i got my head up in the clouds.
i bite off anything that I can chew,
I'm chasing cars up and down the avenue.
But that's Ok.

 
allt jag hade att säga - e


happy thoughts

det bler sisådär med läxan men jag lyckades iallafall få ihop ett slarvigt svar. attans att jag skulle glömma boken i skolan nu kommer mina lärare att äta mig med kniv och gaffel imorgon...
ska strax sova nu så jag skriver imorgon iställer. p u s s / e

bajs

APA! jag glömde läxboken hemma så nu kan jag inte göra läxorna.. / e


Utkast: mamma tjatar ...

mamma tjatar om att jag ska hjälpa till att packa men jag orkar inte. för er som inte vet det ska jag faktiskt flytta imorgon. från mitt barndomshem, som jag har bott 9 år i. men vårt nya hus är också mysigt så det funkar. har just gjort klart svenska läxan och puh vad skönt att varaklar med den. vi hade ju idrottsdag så jag var trött från början och till råga på det var läxan som en smeck. men jag ska inte klaga när jag har så underbara


RSS 2.0