billie jean

så nu ska jag strax gå och lägga mig.
ska upp rätt tidigt imorgon plus att vi har idrottsdag - igen
yummie. aja alla får sova så sött.
/ e

gaybloggen.com

jag brukar läsa gaybloggen.com han som skriver den - amir akrouti - skriver jätte bra. han verkar dessutom vara en asskön kille. dessutom är det så coolt att han verkligen står för att han är homosexuell och inte tar någon skit.


haha så klockren " våldsam "
 / e


måndag

mitt i flyttyran hittade jag de här coola brillorna, snacka om retro. tror papi hade dom på 80-talet eller något. då är dem ju nästan antika?





superhiss eller megadiss?
kommentera. e b b a


söndag kväll

ska strax gå och lägga mig fast jag inte är det minsta trött. surt. men jag ska försöka att gå och lägga mig lika tidigt som jag gjorde förra veckan. its a new era going on in my life. vi får se om jag lyckad hålla den här taktiken. aja imorgon börjar vi kvart i tio. yummie.

ska gå och borsta tänderna nu. puss | ebba


yes

skrev just ett långt inlägg som sen raderades så jag orkar inte skriva om det, gör det kanske senare. så det får bli det här istället.

DAGENS VILL HA: mera helg tack
DAGENS KLÄDSEL: linne,jeans & tröja
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: jenny dont be hasty - paolo nutini
DAGENS PERSONER: lukas,vendi,saralouise & emma
DAGENS SAKNAD: NORA
DAGENS DROG: Glada människor
DAGENS GODIS: popcorn
DAGENS ROLIGASTE: DÖÖÖÖ

/ e


lördag nattbloggning

kom hem från felicia för en stund sedan, maja & matilda var också där. vi gjorde inte så mycket men såg på film och pratade lite. nu är jag nyduschad och har pyjamas på mig så jag ska gå och lägga mig nu. borde sova är så trött. jag har aldrig nyst så mycket som jag har gjort idag. aldrig. och så är jag jättetäppt i näsan. kanske har svininfluensan? ta i trä.

idag är det MJ's födelsedag lyssnade på beat it för en stund sedan. grattis. Rest in peace

sussa sött /


bajs

så nu är jag klas, eller nästan iallafall. har packat ner massor av böcker, bilder , gamla gosedjur och massa annat. mår fortfarande superäckligt, har inte ont någonstans eller så men är fortfarande så förkyld så jag döroch länner mig allmänt hängig. men nu ska jag ta en dusch så p u s s

sjuk.

är så förkyld så jagvet inte vad, är helt täppt i näsan och har ont i huvudet. typiskt att bli sjuk på en helg eller?
aja idag ska jag bara vara hemma och packa/ slänga saker i mitt rum. shit nästa vecka flyttar vi, det är skumt. ska äta lite frukost nu, puss / e


slumdog millionaire

har just sett på slumdog millionaire, den var så otroligt bra men väldigt sorglig. nu ska jag kolla på mera film,  confessions of a shopaholic blir nurå. så det blri lite olika filmer ikväll men det är bra. ska sova riigt länge imorgon är supertrött.


sitter och äter mini-oreos jättegott!

.

skolfoto idag!
/ e

män som hatar kvinnor

slutade ju fem i ett idag, otroligt skönt! sen lite senare på eftermiddagen gick jag,henke,maja,alicia & eskil hem till maja. vi var på taket igen och bara snackade, sen kom joel också och matilda & marika anslöt sig. vi gjorde inte så mycket men sen gick vi hem till joel och såg män som hatar kvinnor. fyfan säger jag bara. så sjuka personer ska jag säga. aja, imorgon är den skolfoto och eftersom jag är tjej så nojjar jag ju såklart lite om vad jag ska ha på mig men vi får se ska kolla på det sen. nu ska jag plugga lite franska sen ska jag bara ta't lugnt, dont worry be happy / ebba

shower power

såja nu har jag duschat & pratat i telefon med maja. ska som sagt gå och lägga mig nu, eller inte riktigt, jag ska lägga mig is ängen med en kopp te och kolla på tv. men nu ska jag lyssna lite på musik och sen ska jag koka en kopp te.
med den här bilden säger jag godnatt
från vänster, clara, natali,jag, lukas,gussi & edward.
från förra året. / ebba

jar

idag var skolan inte riktigt lika seg men en bra bit på vägen. efter skolan gick jag maja,jonas & edward hem till maja, och matilda var hemma så hon var också med. vi gjorde inte så mycket, kollade på tv & klättrade upp på taket. men sen var jag tvungen att gå hem. nu ska jag duscha och sen så ska jag gå och lägga mig tidigt för jag är så sjukt trött.

appropå ingenting, alicia ska få ett glatt leende ;)
/ ebba

gissa vilken låt jag lyssnar på?

den som gissar rätt får ett glatt leende.
sitter i soffan med täcke och allt, ska strax gå och lägga mig, som sagt jag ä så trött så jag vet inte vad. åt iallafall världens godaste lasagna till middag om det nu är intressant att veta. tänkte egentligen baka men jag orkar inte.
skriver mer imorgon då det faktiskt finns något intressant att skriva om, godnight / e

trött

är supertrött känns som jag ska somna på fläcken. skolan idag var så seg så jag vet inte vad. kändes som dagen aldrig skulle ta slut, men nu är den slut iallafall.idag ska jag inte göra någonting bara vara hemma, ska gå och lägga mig jättetidigt idag har sovit så lite på sista tiden. kisses e

where are you now

gick in på vendelas blogg och hottade den här sjukt fina låten. och han är typ lika gammal som oss. så otroligt begåvad.
justin bieber - where are you now

jag är kär. / e

all by my self

såja ensam hemma och middag framför teven. check. min middag består ikväll av pastejmackor och smoothie. och lite senare ska jag kalasa loss på en ben & jerrys och en färsk veckorevyn. vem behöver sällskap? ska kolla på en film nu tror jag. frågan är om det blir sex and the city eller någon cheerleader film som heter bring it on? valet är svårt men jag tror att bring it on står högst på listan.

imorgon börjar vi kvart i tio så det blir en liten sovmorgon imrn också.
life is good. / e


orkar inte blogga nu bloggar ikväll, för då är jag ensam hemma, mys! / e

läs ovan


orkar inte...

igår var det roligt, vi såg ite av the hills have eyes och jakten på lycka. vi snackade lite och simon spelade lite gittarr för oss. men alla gick rätt tidigt och då gick åkte jag & mami och köpte en kalender. sen fikade vi på elfvik. känner mig faktiskt lite sjuk så jag slappade lite bara. strax kommer marri o hon ska kanske sova här, adam, henke & axel e redan här. så det blir ingen uppdatering ikväll heller.




gud det här låtarna påminner verkligen om klassresan. saknar verkligen det! saknar hela klassen. / e

fredag

sitter faktiskt ute med datorn just nu, lyssnar på this boy jamnes morrison. om ett tag ska jag dra till tobak och mäöta joel,maja & simon. vi ska hyra film och sen ska vi sova här så det blir nog inte så mycket uppdatering. men jag skriver imorn. fredagsmys! / ebba

torsdag

sorrya tt jag inte har uppdaterat men jag har inte haft tid eller orkat. idag iallafall slutade vi ännu tidigare än vi egentligen skulle så efter det gick jag & matilda hem och slappade lite vi pratade mest och åt nutella. sen kom charles och anton så var vi med dom en stund. sen skulle jag på uppspel på tennisen så då följde dom med. sen när vi kom hem var alla tvugna att gå så då åt jag middag och sen drog jag ut och sprang med marri. nu sitter jag och äter ben & jerrys och kollar på two and a half men, fast jag ska nog gå och lägga mig strax. sov gott / e

onsdag kväll

var egentligen jättelänge sen jag duschade men jag fastnade framför tv:n. iallafall idag. vi cyklade runt typ hela lidingö. det var så sjukt jobbigt och min cykel fick punka plus att kedjan hoppade ur och det gick typ inte att fixa utan att skruva isär hela cykeln så i slutet fick jag skjuts av maja och jag tog bussen hem. sen gick jag och badade med några och det var superhärligt. nu ska jag kolla på film. skriver mer imorgon. / ebba

jadore musique

sitter och lyssnar på eskobar, someone new. aslänge jag hörde den låten. men den är verkligen bra. ska hoppa in i duschen nu skriver om dagen senare / e

tisdag

har bara varit hemma idag, var faktiskt riktigt skönt. har bara slappat. skolan idag var helt okej. fortfarande känns ju allt väldigt nytt och ovant men man vänjer sig ju, lärarna pratade mest och så fick vi skriva någon sak om oss själva. imorgon har vi någon friluftsdag. vi ska cykla runt hela lidingö. lycka till.

och såhär såg man ut idag då



tröja från massimo dutti och jeansleggings från gina tricot


hejdå sommarlov?

första dagen i skolan. årets värsta dag. är mer nervös än vanligt med tanke på att det är nya klasser. har precis tagit en dusch och klätt på mig. fick bli ett par vanliga jeans och en skjorta. är ändå rätt avslappnad nu. behöver inte gå föränn en timma. ska ta lite frukost nu.

ses i skolan...
/ ebba

favoritlåt just nu



/ ebba

idag har jag...

* med hjälp av maja, matilda & marika räddat en katt.
* köpt två baguetter till simon
* stoppat in en tjuga i matildas mobil.
* sett en viss harry potter snygging dansa i underkläder
* fått ett ordentligt skavsår

skriver nog inte ikväll , sover hos marri. enjoy / e

godmorgon...

... nu är jag nyduschad, nyvaken & ska precis hugga in på två goda pastejmackor.ska vara med maja & matilda idag. har verkligen saknat dem! det är rätt fint väder så vi kommer säkert vara ute eller nåt. skriver mer ikväll,. pyss / e

bild från småland

jag älskar rubriker

blev lite glad när jag såg att bloggen hade haft fler läsare än på länge. fortsätt så. men alla som läser bloggen kommentera lite. det är mycket roligare. nu ska jag strax gå och lägga mig, skolan börjar på måndag och jag är fortfarande helt van vid att vara upp till tre och sova till tolv varje dag så jag måste vända på dygnet lite. sov gott / ebba

hehe...

.

hej bloggen, ska strax äta. tomatsoppa & nybakta frallor. yum!
idag skulle jag ju ha vart med gussi, lukas, alicia & jossan. men det blev för tight med tid och så skulle jag göra lite ärenden med mamma. så jag bangade. sitter just nu oc´h chattar med matilda. saknar dig! men vi kanske ska ses i helgen. aja, ikväll blire fredagsmys för hela slanten. jag kanske skulle ta en promenix med maja oxå så det blir kul.

juste,som jag skrev förut ärju vi med i veckans blogg på ammes blogg, så rösta nu alla! / ebba


lyckades få med mig ett armband hem. från någon butik på söder.


kameler eller dromedarer?

hello, vaknade för en stund sedan. idag ska jag typ vara med lukas, gussi, jossan & alicia. men jag vet inte varken vilken tid eller vart vi ska träffas så det e lite förvirrat just nu. dessutom måste jag dra vid halv fem för jag ska ju till huset och välja rum.  idag 'r jag deprimerad. det är skola om tre dagara, eller två beror på hur man räknar. shit det kändes ju som det var igår alla stod där på skolgården. jag tycker alltid att sommarloven går fort men det här har verkligen bara flugit förbi. och skolan börjar på måndag.

tydligen är våran blogg anmäld till veckanas blogg. ammess.blogg.se. vet inte riktigt hur det funkar men rösta på oss!

nej nu ska jag gå och klä på mig och ta något att äta. kanske slänger in en dagens outfit bara för charles?  skriver mer ikväll. feel free to drop a comment. / ebba


livets skildringar av ebba

har verkligen brist på något att skriva just nu. så det får bli en alldaglig lista
Dagens humör: har varierat, just nu bra. 
Dagens borde: städa
Dagens klädsel: flrst kjol,linne & kofta sen bytte jag om till svarta byxor och en blå myströja-
Dagens vill ha: längre sommarlov,höstmys & en hundvalp
Dagens planer: det är kväll nu. men snart ska jag sova
Dagens smink: mascara
Dagens personer: sara-louise, anna & charles
Dagens irritation: tjat
Dagens låt: bitter end, erik hassle
Dagens vän:sara-louise
Dagens onyttiga: muffins
Dagens dryck: mjölk!
Dagens bästa: promenix
Dagens sämsta: venne
Dagens Frisyr: utsläppt


.

bilder från sandhamn.


jag, och leo.

jag

adam & marika

alla

henke


sandhamn

mariana åkte för en stund sen. är fortfarande trött efter springturen. vi gick upp kvart i nio och sprang, oich jag har urusel kondition så jag blev helt slut. aja nu sitter jag här med en helt färsk veckorevyn som jag ska gotta mig i. om ett par timmar kommer felicia & yvonne och deet kommer bli jättemysigt. åker hem imorgon så då kommer jag säker skriva massor. puss!

kobbing

hinner inte skriva så långt, ska ut på kobbing idag igen. det är axel, henrik,leo & adam med familj och vi. är superfint väder ute. helt vindstilla och strålande sol. skriver kanske när jag kommer hem ,  p u s s

E. HASSLE

jag är inte den första men jag kan inte hjälpa det, jag har gått och blivit helt beroende av erik hassle. fast mer de lite mer okända låtarna trots att hurtful e ruskigt bra. min favorti just nu är bitter end & bump in the road. shit vad han är cool. nej nu ska jag gå och köpa glass. yum! / e

aloha

har varit superdåligt på att uppdatera men jag ska försöka skriva så ofta jag kan ( lyckas ta en dator vill säga.) men nu är vi ju på sandhamn, igår kobbade vi med massor och det var roligt. sen på kvällen var vi hos henke & axel med eskil ocu ulrik. annars idag har jag bara sovit, ätit och vart på stranden.
saknar alla, skriver när jag har möjlighet. / ebba



gammal bild från förra sommaren.

RSS 2.0