måndag kväll

ajajaj, det luktar dålig uppdatering. aja nu kör vi på ett långt inlägg. lovade ju att berätta om helgen. i korta drag var det kompisar,fika,julkort, och en och annan ballong. aja en kul helg har det iallafall varit. just nu är jag klar med franskan , vi har ju prov imorgon. håller tummarna för att det ska gå bra. annars är dagen imorgon fett seg. inga roliga lektioner typ. hehe har verkligen inget rolig att skriva om. kan ju berätta att mamma var på adventslunch igår med släkten och det blev massor av brownies över. gissa vart dem är nu? seriöst dem godaste brownisarna jag har ätit. mmmmm. juste idag så jag julskyltningen, den var fin!
orkar inte skriva mer nu. hata mig inte om jag uppdaterar dålig imorgon också, har inget att skriva om.
pusshej


måndag

hallå där, jag börjar kvart i tio idag så det är sjukt skönt. har bara tre lektioner dessutom och slutar runt tre. NAJS! sitter och lyssnar på världens bästa låt. den är vekligen ruskigt bra. plus att hon som sjunger är svensk. så det är ju lite smått coolt. aja ska gå strax så vi hörs efter skolan. pusshej


so tell me when you hear my heart stop

förlåt för sämst sämst sämt uppdatering. och jag måste tyvärr göra er mer
besvikna genom att säga att det kommer fortsätta på ett par timmar framöver.
s åka in till centrum med maja och matilda. vi hörs efter :)


fredag

idag har jag varit med maja och simon. vi såg en jätterolig film och skrattade en hel del.
senare ikväll ska jag gå till nattis där några andra filurer är. imorgon ska jag upp tidigt för jag, maja s och matilda och sara-louise ska kolla på williams basketmatch. wieee. tror jag ska hoppa in i duschen nu. men vi hörs sen.
pusshej.

Maja berätta för mig idag att ceasars palace är svenskar. fett coolt. om jag träffar dem
kan jag ju jerka out lite. på svenska då förstås ;)

HUR COOLT ÄR INTE DET !?


almost done

plugget går sakta men säkert. men jag börjar bli klar tror jag. ska bara läsa igenom det en gång till.
sen ska jag ta mig en kopp te och typ kolla på en film. är inte det minsta trött så..
aja annars hörs vi imrn. men jag ska va med maja & simon på dagen och några andra på kvällen så uppdatering kanske inte blir på topp.


haha bild från igår. det skulle se ut som sara-louise var en stor jätte som
trampade på mig :)


m

hallå där. försöker plugga till provet imorgon. men det går inte så bra... plus att min engelska uppgift inte gick att skriva hemma för det var ngt lagg, så jag får skriva det imorgon på rasten. aja. jag överlever nog.

ska berätta lite om det jag inte hunnit uppdatera. igår var jag först i skolan och efter det med sara-louise. vi bakade världens godaste kladdkaka, tog massa bilder och pratade. hon stannade på middag och sen följde jag henne hem och påvägen stannade jag hos mamma och hämtade lite saker. sen gick jag hem igen.

idag var jag också först i skolan. vi slutade fem i ett och då åkte jag med maja,matilda,william,sara-louise och mattias in till stan för dem skulle till maja. jag skulle vara barnvakt så vi skiljdes åt vi östermalmstorg. sen var jag barnvakt hela dagen lång. nu måste jag egentligen fortsätta plugga men jag orkar verkligen inte.

nu tar jag mig i kragen och p l u g g a r
tackohej


tisdagkväll

sådärja, nu var desperate slut. en vecka kvar...
aja nu ska jag gå och lägga mig. vi hörs imorgon

o m g


mhmm.

wesc utförsälningen var tydligen inte. deppigt. men vi åkte in till stan istället och mötte upp matilda innan. vi gick runt i lite affärer och jag köpte inget men det gjort maja och sara-louise. så träffade vi oliver oxå. kul var det iallafall men nu är jag så trött så jag vet inte vad. ska gå ner och göra läxa 9 i matte innan ugly betty börjar. sen är de desperate housewives - tack gud - och sen marsh pannkaka i säng. wiee


mitt och matildas verk på no.n


lalala

halloj, nu drar jag till wesc utförsäljningen med maja,sara-louise och matilda. ska försöka fynda några julklappar.
berättar mer om dagen när jag kommer hem. pusshej


måndag

goddag. har just tagit en dusch och sitter och lyssnar på musik. idag var dagen fett seg. på hemkunskapen bakade vi lussebullar och jag gjorde en fet fläta av min deg. mmm... sen kom jag hem och somnade som en stock i soffan. sen har jag gjort allt möjligt onödigt. imorgon ska vi gå på en rättegång. ska bli väldigt spännande. plus att vi missar halv skoldagen och det är ju ett litet plus. nu ska jag strax sova. bloggen har varit fett tråkig idag och kommer fortsätta på det viset. har lite bloggtorka.
.e.


23/11-09

godmorgon. börjar 09.45 idag så jag ska
gå om typ fem minuter. börjar med syslöjd idag
och sedan idrott, matte och hemkunskap. jag
slutar typ fem sen så det blir nog sen uppdatering.

dålig outfit bild men det får ni leva med.


hallååååååååååå

hejsan, har just ätit middag och ska strax se på en film. har inge läxor eller någonting så det är jätteskönt. igår iallafall så blev vi hämtade av emelie och felicia och åkte hem till nora. direkt efter åkte vi till bion. herregud vad filmen var bra. jag är ingen twilight galning men bajs vad bra den var. och edward är ju så underbar... aja sen åt vi middag på ngn italienska resturang och det var jättemysigt. sen åkte vi hem till nora och tog det lugnt och pratade. sen sov vi jättelänge och hade det mer roligt idag. helt enkelt var det en supermysigt kväll och vi hade väldigt roligt. aja orkar inte skriva mer nu, vi hörs

bara för att det är new moon dags idag


knarkade den här i våras men har inte lyssnat på den på ett tag nu. spola till 2.21 så är det den biten
jag och maja spelade om och om igen. jag erkänner, jag är älskar robert pattinson


au revoir

nu drar jag strax, ska bara ta mig något att äta, har inte gjort än... kommer nog inte blogga ikväll. men vi hörs imorgon med massor av roligheter. vi hörs. puss


helghelghelghelg

godmorgon gordmorg, vaknade med en enorm finne på vänster kind och jag kunde inte vara gladare. aja idag ser min dag ut såhär.
* duscha
* klä på mig
* äta massor med mackor
* åka till nora med emelie och felicia
* gå på new moon
* pizza efteråt
* sova över med alla
men som sagt ska jag hoppa in i duschen nurå så vi hörs efter det.


sen fredag

kom hem från nattis för ett tag sedan och är helt slut. innan var jag ju på nova men jag,nattis, henke,robin,jossan,alicia, lukas o marika gick hem till nattis istället och kollade på i taket lyser stjärnorna. det är verkligen en riktigt bra film. innan nova var jag hos william med massa personer och spelade halo för första gången. dödade nästan en gubbe. wieee. aja nu ska jag strax sova så vi hörs imorgon. p u s s

ello

ska strax gå och lägga mig. dagen har gått ut på skolan,barnvakt och plugg.
skolan gick segt, hade matteprov del A och ska ha B och C imorgon. hoppas det går bra.
barnvaktandet gick också bra, somnade faktiskt en lite stund när vi kollade på film haha.
och pluggandet är klart. ÄNTLIGEN klar med alla tds.er. otroligt skönt. nu ska jag bara ta
en kopp te och sen är det min efterlängtade säng som väntar på mig. det här blev ett ganska
ointressant inlägg men ni får överleva. pusshej.

hihoho, man får lov att ha dålig humor på kvällen.


people in motion

förlåt för sääääääääääämst uppdatering, som vanligt då. men jag har pluggat massor av tds och är tekniskt sett klar. har bra renskrivning och lite kvar. idag har jag försökt sälja korv, antalet sålda korvar ligger fortfarande på noll medand antalet hus och salamistrejkanse gubbar och gummar bara ökar. aja vi får se hur det går.  nu ska jag gå och lägga mig för jag är väldigt trött och kommer vara ännu tröttare imorgon. kan inte lova en strålande uppdatering imorgon men jag ska försöka.

juste, edward hade snaggat sig idag. fett coolt.


söndag kväll

hellu hellu,
sitter och kolla på bröllopsduellen, har pluggat no och lite annat. strax ska jag gå och lägga mig.
imorgon börjar jag kvart i tio med syslöjd och sen bara idrott och matte så det är en väldigt skön
dag. efter ska jag hämta korvjävlarna och sen göra de sista no tdserna. okej slutsnackat, alla får
sova så gott så hörs vi imorgon.


pjaaano

sitter just nu i trappan med datorn, vi har inget internet i källaren så jag kan inte sitta där, håller på att lära mig att spela piano med hjälp av youtube. wiee. just nu är det secondhand serenade som gäller och det går hyfsat. idaghar jag inte pluggat någonting och jag skäms, men det får bli en eller två td.ser ikväll och resten imorgon annars är jag rökt. men jag har iallafall varit ute på promenad med saralouise, det var jättemysigt och skönt att prata av sig också för den delen. nu ska jag fortsätta spela piano, ciao


söndag morgon

godmorgon. vaknade för ett tag sen men har bara segat framför fejjan och youtube. idag ser min dag i stort sett ut såhär.
* äta frukost * göra massor av td.ser * gå på promenad med sara-louise * rätta td.ser * se på gossip girl * sova. ganska lugnt men det är skönt. ska gå ner och göra iordning något att äta strax och sen ska hag begrava mig i läxberget som tynger mina axlar... sen måste jag typ sälja korv, eller jag tror jag gör det imorgon. vi ska sälja korv till klasskassan. korv, helt ärligt vem köper korv vid sin egen ytterdörr. så är dem en halvmeter tjocka och ser jätteäckliga ut så vi får se hur det går. men mamma och pappa har redan lovar att dem ska köpa två var så då ligger jag rätt bra till eftersom man bara ska sälja 8 st.

vi hörs


just nu






baaaaack.

sådärja bloggen lever. har ju inte bloggat på ett tag men nu är jag back on track.
sitter och lyssnar på musik och dricker te. ikväll ska maja,nils,sara-louise,charlie och gussi sova här. lukas skulle ju egentligen med men han mådde inte så bra. synd. vi ska bada och basta och ha det allmänt kuligt. idag är det fredagen den trettonde så om maja trillar ner i badkaret med kläderna på blir jag inte förvånad mohahah. nej jag bara skojade jag skulle faktiskt hjälpa maja upp. det skulle jag. men vi hörs.


wieeee


so long

vill bara säga att jag inte kommer kunna blogga så mycket den här veckan, kanske inte alls.
min dator är åker nämligen på semester och jag får inte tillbaks den på ett tag om inte annat kommer jag nog kunna nappa åt mig en dator iallafall ngn gång ;). imorgon kommer jag nog att kunna skriva iof men om det blir glest mellan inläggen så vet ni iallafall varför. men alla får ha en sån bra vecka så hörs vi.

pusshej

just listen

I wish i could turn back time, I lost you before i even had you. but to me you're beautiful

bonjour

nu ska jag sätta mig ner och traggla lite franska, segt att göra det en lördag men jag måste plugga så mycket matte så jag vet inte vad så då är det skönt att bli klar. men vi hörs, puss


this time

hallå bloggen, vaknade för en stund sedan och sitter nu med myskläder och sedan vankas det amerikanske pannkakor till brunch mmm... i morse var det någon arkitekt här som kom ritningar om hur vi ska göra om och så och jag tror att det kommer bli fint. igår som sagt var jag ju på middag hos maxine. alla tjejer var där och det kändes lite som förut. sen efter gick jag maja,matilda och marika hem med felicia och tog en kopp te och snackade av oss lite.

idag ska jag vara hemma och städa -.- men sedan kanske vi ska åka till ngn nyöppnad inredningsaffär och sen senare ikväll kommer marri och våldgästar mitt hus. men vi hörs lite senare för nu ska jag äta , ciao


försökte göra ett hjärta -.-


fredag hela veckan

halli hallå.
nu sittter jag här med clara-filippa. vi har lagat världen godaste chokladsås och gjort lite andra roliga saker. mest snackat och så försökte vi att göra ett video inlägg, vi gjorde typ elva st och inget blev som vi önskade... men nu ahr hon gått och jag ska hoppa in i duschen, sen är det tjejmiddag på g. wohooo.


jag hatar rubriker

förlåt för sämst uppdatering - igen. känns som jag säger det för ofta. men jag har pluggat och varit barnvakt hela dagen. och den resterande delen har jag inte orkat blogga. men imorgon är det iallafall fredag och tennis och tjejmiddag som gäller. ska till en gammal barndomsvän, maxine som jag inte träffat på evigheter.


jättedålig outfit-bild men jag förstår mig inte på hur man beskär på
picasa och jag kan inte avinstallera det. mitt liv är en tragedi. snyft

godmorgon

ligger i sara.louises rum nu medans hon skäller ut sin dator. men jag vaknade iaf för en stund sedan och ska strax gå hem för hon har sitt utvecklingssamtal, maja är på sitt nu och jag hade mitt halv åtta -.- men sen kom jag hit igen och fortsatte sova. sen ska vi komma tillbax hit med matilda i sällskapet och då måste vi aktivera våra geniknölar för då ska vi plugga lite. men det blir mer uppdatering senare under dagen. 
simma lugnt 

jag har gjort något busigt...

jag gjorde inte läxan. men jag har hela dagen på mig imorgon så det gör inte så mycket. aja, nu ska jag ta fram min sovsäck och det sista och sen drar jag. men vi hörs. p u s s

                    

13årig flicka åt ihjäl sig

jag dör snart. jag har ätit så mycket så jag vet inte vad jag ska göra. men viktväktarna får skylla sig själva att jag kommer på besök snart, jag menar jag kan ju inte hjälpa att kötbullar är så gott? aja nu ska jag göra lite läxor, har en aslång franska text vi ska översätta.

bye bye

jorden går under 2012?

alla har väl hört att jorden ska gå under 2012 och nu har det kommit någon film också som bara gör alla mer hysteriska. själv tror jag att det ren och skär bullshit. visst det vore ju läskigt om jorden faktiskt gick under, men snälla. folk har förutspått såna här förintelse saker i alla tider. men vem vet kanske stämmer det, kanske inte...

juste sara, DOMEDAGEN ÄR HÄÄÄR

mess it up

hellu bloggen. kom just hem och ska strax gör iordning lite mellis. ska bara plugga och tare lugnt den här eftermiddagen. som igår då. minus det pluggandet. men ikväll ska jag och maja sova över hos sara-louise så det blir säkert kul. vet inte hur jag ska orka upp bara, klockan halv åtta är mitt utvecklingssamtal och jag är sjukt trött. sov ganska dåligt inatt vaknade runt halv 6 och kunde inte somna om och somnade sent också. inte bra inte bra. men nu ska jag dra mig bortåt köket och fixa mig en fet macka.


dagens oufit.

so long


godnight

nu ska jag gå och lägga mig. har gjort konditions häftet men fattade inte sista frågan så jag ska fråga margaretha imrn om det. hinner nog inte skriva något imorgon bitti eftersom jag börjar klockan åtta. men alla får sova så gott så hörs vi imorgon.

med den här gamla bilden från i vintras säger jag godnatt♥


im having fun don't put me down

hellu bloggen.
idag mår jag väldigt bra. trots att jag somnade väldigt sent igår är jag inte det minsta trött och snart vankas det kladdkaka. idag har jag inte gjort någonting och det har varit otroligt skönt. borde egentligen göra lite td.ser just nu men jag orkar inte och jag kan alltid ta igen dem imrn eller nåt.

idag vill jag meddela att jag har officiellt fått en ny familj. jag har tre pappor och en mamma. pappa gussi, pappa joel, pappa oscar och mamma sara-louise. vi bor i cyberspace och är mycket lyckliga. familjen glitterräv, det är grejer det.


ska strax gå

nu ska jag strax gå. har borstat tänderna, ätit frukost och packat väskan. fick byta kläder efter som jag är så smidig och spillde yoghurt över hela t-shirten haha. men alla får ha en sån bra dag så hörs vi i eftermiddag.


andra november

godmorgon godmorgon.
jag börjar kvart i tio så det är väldigt skönt. idag är det veckans skönaste dag. först börjar jag med sysljöd, sen har jag idrott och sedan matte och sen slutar jag för jag har ingen hemkunskap. wieee.

dagens outfit.


5 things

. Jag är rädd för clowner och dockor.
. Jag har 10 kusiner.
. Jag skulle kunna leva på pastejmackor.
. Jag är yngst i min familj.
. När jag var liten trodde jag att fantomen var en get.

no comments...


Shit

om ett par minutos ska jag möta carro vid sabis och sen ska vi hitta på något
kuligt. det blir mer uppdatering ikväll eller eventuellt senare idag.


höstlov dag 7 första november

dålig uppdatering ett två tre.
nej men jag orkade inte igår och så har jag inte haft tid. men nu kan jag tala om vad jag har haft för mig. i fredags kväll mötte jag och marika upp maja,edward,lukas,sara-louise,nils och maja S. vi skulle gå bus eller godis och alla var väldigt fint utklädda. jag var ett snällt spöke. edward var utkklädd till clown och såg så sjukt läskig ut. det var nästan så man blev rädd på riktigt. men vi gick iaf runt lite och vi fick inte så äverdrivet mycket godis men lite skrapade vi ihop. en gubbe gav oss plommon -.- sen bestämde sig jag maja W,lukas,nils o marika att vi skulle gå hem och bara kolla på en skräckis eller nåt för alla var lite urled på att gå runt där. edward fick inte och maja S och saralouise skulle sova hos sara så dem kom inte heller med. vi gick och hyrde änglar och demoner och sen gick vi hem till oss. det var jättekul och dem andra bastade och badade medans jag och maja satt bredvid. sen kollade vi också på film och låg och snackade. klockan fyra bestämde vi oss för att dygna men runt 6 somnade alla så det blev ju lite misslyckad haha.

vi sov aplänge, och sen skulle alla gå.
sen gick vi och la ljus på famors,farfars och pappas farföräldrars grav. efter det åt vi middag på någon jättegod asiatisk resturang. sen när vi kom hem gick jag på en promenad med carro och anton.

the end of story.

RSS 2.0